Egészséget nem bérelhetsz, de kerékpárt igen!

A kezdeti célkitűzésünk az volt, hogy Óbuda polgárai könnyebben jussanak munkába olyan módon, hogy ezzel védik a környezetüket is, így nem használnak autót, és védik az egészségüket, mert mozognak a Duna parti jó levegőn.

Az elmúlt 12 évben sokat tettünk azért, hogy Óbuda igazi kerékpáros kerület legyen, mert a helyi lakosok kedvezményes áron bérelhetnek kerékpárt, akár egész hétre is!

A Berguson Kerékpárüzlet és Óbuda, - Békásmegyer Önkormányzata együttműködésben, a kerékpározni vágyó helyiek és az erre kiránduló bel- és külföldi vendégek számára üzemelteti a kerület kerékpárkölcsönzőjét.

így összekötöm a napi mozgást a munkába járással Azért járok kerékpárral munkába, mert Bukósisak bérelhető Lakat alapáron Bike parking GYERE ÉS BÉRELJ KERÉKPÁRT! KERÜLETI LAKOSOKNAK 200 FT / NAP BERGUSON KERÉKPÁRKÖLCSÖNZŐ Find a Bike → View Guided Tours → Helmet protection Bike lock Bike parking így vigyázok a környezetemre Azért járok kerékpárral munkába, mert Bukósisak bérelhető Lakat alapáron Bike parking így szabadabbnak érzem magam Azért járok kerékpárral munkába, mert Bukósisak bérelhető Lakat alapáron Bike parking hogy lássák, sok kerékpáros él Óbudán Azért járok kerékpárral munkába, Bukósisak bérelhető Lakat alapáron Bike parking

KIPRÓBÁLNÁD AZ ÓBUDA KERÉKPÁRT?

Kattints a gombra!

illustration-bike-man-2

Pattanj fel és tekerj!

Kerületünk elhelyezkedése Budapesten belül a legalkalmasabb családi, baráti kerékpározások céljának, illetve kiindulásaként. Rövidtávú családi túráknak kiválóan alkalmas a Római-part, Hajógyári-sziget, Margit-sziget, Szentendre. Ha nem elég ennyi úti cél, tekerj lejjebb, és javaslunk neked messzebbi célokat is.

Miért válaszd az Óbudakerékpárt?

Kerékpárkölcsönzőnk elhelyezkedése kiválóan alkalmas fő célunk megvalósításához, azaz a III. kerületi lakosok autójukat a kölcsönzőnk melletti P+R parkolóban letéve, kerékpáron jussanak el munkahelyükre a főváros bármelyik más kerületébe.

Nyitvatartásunk is ehhez az igényhez igazodik (hétköznap: 7 – 19 óráig, hétvégén 9 – 19 óráig).

A helyi lakosok számára még nagyobb felhasználási szabadságot nyújtunk azzal, hogy a napi 200 forintért bérelt kerékpárokat  hétköznapokon 5 napon keresztül maguknál tarthatják, így a kerékpárt otthonuk és munkahelyük között, illetve munkaidő után is szabadon használhatják.
Ráadásul mindezt csak heti 1000 Forintért!

illustration-bike-duo

Akár hosszútávra is!

Lehetőséget kívánunk nyújtani minden III. kerületi polgár számára, akinek fontos mind a saját, mind pedig környezete egészségének megőrzése. A Berguson Kerékpárszaküzlet 85 darab jó minőségű, Kellys és Merida márkájú kerékpárt biztosít a kerületben élők és az erre kirándulók számára.

Menj messzebbre!

Hosszú távú túráknak ajánljuk a következő célpontokat: a Dunakanyar, Visegrád, Szentendrei-sziget.
Mindezen úti célok eléréséhez a kerékpárkölcsönzőnktől biztonságos kerékpárút vezet. Hétvégi kerékpározáshoz minden korosztály számára biztosítunk bérelhető kerékpárokat.

A kerékpárok akár több napra is bérelhetők, ezért ha a fél- és egész napos kerékpártúrák mellett kipróbálnád a távolabbi helyeket is, abban is támogatunk!

Itt vagyunk, hogy segítsünk!

A környék lakossága számára jól ismert a Berguson Kerékpár üzlet a Vihar utcában. Ugyanezzel az elhivatottsággal igyekszünk egyéni és csoportos bérlői igényeket kielégíteni, ahogyan a rövidtávú néhány órás, vagy a hosszútávú, akár több hetes kerékpárbérlési igényeket kielégíteni.  Minden korosztály számára kínálunk márkás kerékpárt, amit online foglalás esetén biztosítunk.

Berguson Kerékpárkölcsönző

1033 Budapest, Laktanya u 1/b.

Berguson kerékpárüzlet

1035 Budapest, Vihar u 12.

Berguson kerékpáros ruházati üzlet

1035 Budapest, Vihar u 10.