Egészséget nem bérelhetsz, de kerékpárt igen!

A kezdeti célkitűzésünk az volt, hogy Óbuda polgárai könnyebben jussanak munkába olyan módon, hogy ezzel védik a környezetüket is, így nem használnak autót, és védik az egészségüket, mert mozognak a Duna parti jó levegőn.

Az elmúlt 12 évben sokat tettünk azért, hogy Óbuda igazi kerékpáros kerület legyen, mert a helyi lakosok kedvezményes áron bérelhetnek kerékpárt, akár egész hétre is!

A Berguson Kerékpárüzlet és Óbuda, - Békásmegyer Önkormányzata együttműködésben, a kerékpározni vágyó helyiek és az erre kiránduló bel- és külföldi vendégek számára üzemelteti a kerület kerékpárkölcsönzőjét.

KIPRÓBÁLNÁD AZ ÓBUDA KERÉKPÁRT?

Kattints a gombra!

illustration-bike-man-2

Pattanj fel és tekerj!

Kerületünk elhelyezkedése Budapesten belül a legalkalmasabb családi, baráti kerékpározások céljának, illetve kiindulásaként. Rövidtávú családi túráknak kiválóan alkalmas a Római-part, Hajógyári-sziget, Margit-sziget, Szentendre. Ha nem elég ennyi úti cél, tekerj lejjebb, és javaslunk neked messzebbi célokat is.

Miért válaszd az Óbudakerékpárt?

Kerékpárkölcsönzőnk elhelyezkedése kiválóan alkalmas fő célunk megvalósításához, azaz a III. kerületi lakosok autójukat a kölcsönzőnk melletti P+R parkolóban letéve, kerékpáron jussanak el munkahelyükre a főváros bármelyik más kerületébe.

Nyitvatartásunk is ehhez az igényhez igazodik (minden nap reggel 8 órától – 19 óráig).

A helyi lakosok számára még nagyobb felhasználási szabadságot nyújtunk azzal, hogy a napi 200 forintért bérelt kerékpárokat  hétköznapokon 5 napon keresztül maguknál tarthatják, így a kerékpárt otthonuk és munkahelyük között, illetve munkaidő után is szabadon használhatják.
Ráadásul mindezt csak heti 1000 Forintért!

illustration-bike-duo

Akár hosszútávra is!

Lehetőséget kívánunk nyújtani minden III. kerületi polgár számára, akinek fontos mind a saját, mind pedig környezete egészségének megőrzése. A Berguson Kerékpárszaküzlet 85 darab jó minőségű, Kellys és Merida márkájú kerékpárt biztosít a kerületben élők és az erre kirándulók számára.

Menj messzebbre!

Hosszú távú túráknak ajánljuk a következő célpontokat: a Dunakanyar, Visegrád, Szentendrei-sziget.
Mindezen úti célok eléréséhez a kerékpárkölcsönzőnktől biztonságos kerékpárút vezet. Hétvégi kerékpározáshoz minden korosztály számára biztosítunk bérelhető kerékpárokat.

A kerékpárok akár több napra is bérelhetők, ezért ha a fél- és egész napos kerékpártúrák mellett kipróbálnád a távolabbi helyeket is, abban is támogatunk!

Itt vagyunk, hogy segítsünk!

A környék lakossága számára jól ismert a Berguson Kerékpár üzlet a Vihar utcában. Ugyanezzel az elhivatottsággal igyekszünk egyéni és csoportos bérlői igényeket kielégíteni, ahogyan a rövidtávú néhány órás, vagy a hosszútávú, akár több hetes kerékpárbérlési igényeket kielégíteni.  Minden korosztály számára kínálunk márkás kerékpárt, amit online foglalás esetén biztosítunk.

Berguson Kerékpárkölcsönző

1033 Budapest, Laktanya u 1/b.

Berguson kerékpárüzlet

1035 Budapest, Vihar u 12.

Berguson kerékpáros ruházati üzlet

1035 Budapest, Vihar u 10.