Mi az az Óbudakerékpár?

Az Óbudakerékpár az Árpád-híd budai hídfője közelében található kerékpár kölcsönző, ahol 2010 óta kölcsönözhetők rövid vagy hosszú távra kerékpárok. Gyere és próbálj ki bennünket! Foglalj online!

Mennyibe kerül a kerékpárok bérlése?

Több árkategóriában kínálunk kerékpárokat. A trekking, cross trekking és gyerek kerékpárok óránként 500 forintba kerülnek. E-bikeok bérlése 1000 Ft óránként.

Hogyan foglalhatok?

Azt javasoljuk, hogy a neked tetsző kerékpárt az online foglalási rendszerünkben foglald le, így biztosíthatod, hogy a kerékpár a kívánt időben rendelkezésedre álljon!

Hogyan tudom lemondani?

A foglalás előtt legkevesebb 24 órával lemondhatod a kerékpárt a foglalási rendszeren keresztül.  Ha kevesebb idő van a bérlet kezdetéig, mint 24 óra, hívj bennünket telefonon.

Lehet parkolni a kölcsönzőnél?

Igen, kb 100 férőhelyes P+R parkoló van az Óbudakerékpár kölcsönző előtt. Szinte biztosan találsz majd parkolóhelyet a közelben.

Több napra is bérelhetek?

Igen, elég gyakori, hogy akár napokra bérelnek tőlünk kerékpárt. Ilyen esetekben csak a nyitvatartási időnk idejére számoljuk a bérleti díjat. 

Óbudai lakosoknak tényleg olcsóbb?

Igen. Az 1-es kategóriában szereplő kerékpárok bérleti díja a helyi lakosok számára, hétköznapokon 300 Ft/nap, hétvégén és munkaszüneti napokon 350 Ft/óra.

Mi történik, ha ellopják a kerékpárt?

Ezeket a helyzeteket megpróbáljuk megelőzni. Ezért a kerékpárokhoz modern technológiájú lakatot biztosítunk. Ha mégis megtörténik a baj, a bérlőé a felelősség, azaz a tiéd. A kerékpárok bérlési oldalán és az ASZF-ben is feltűntetjük, hogy az adott kerékpár esetében mekkora lopási értékkel számolunk. Ne aggódj, ezek nem túlzó összegek.

Mi történik, ha megsérül a kerékpár?

A nálad lévő kerékpár esetleges sérüléséért te vagy a felelős. Erre van a kaució, azt a javítás végéig megtartjuk, és a saját szervizünkben javítjuk a kerékpárt.

Ne aggódj, Óbuda legnagyobb kerékpárszervizeként méltányosak az áraink, ráadásul publikusak is, az ASZF-ben és a berguson.hu oldalon is megtalálod a javítási díjakat.

Mi történik, ha nem érek vissza időben?

Ezt legkésőbb a zárásunk előtt 30 perccel bezárólag jelezd nekünk telefonon.

Ha az adott kerékpárra másnapra nincs foglalás, akkor tovább számoljuk a bérleti díjat, tehát ezzel meghosszabbodik a kölcsönzésed. 

Ha az adott kerékpárra másnapra van foglalás, akkor nagyon szomorúak leszünk, és megkérünk, hogy mire a következő foglalás kezdődik, mindenképp érj vissza.

De a legfontosabb, hogy tudjunk róla, ha nem érsz vissza időben.

Mekkora biciklit foglaljak?

Ha van saját kerékpárod, és tudod mekkora, vagy rá van írva, akkor könnyű a dolgod, foglalj ugyanakkorát.

Egyéb esetben:

S méret: 170 cm testmagasság alatt

M méret 170-180 cm testmagasság esetén

L méret 180-190 cm között

XL méret 190 cm felett

Gyerekeknek is tartunk kerékpárokat, az ő esetükben az életkor számít:

Alsósoknak a 24 colos kerék méretet ajánljuk, nagyobbaknak a 26 colos méretet.

Hová szoktak biciklizni, akik tőletek bérelnek kerékpárt?

A Óbudakerékpár főoldalán számos úti tippet adunk, ahová kerékpár úton eljuthatsz akár csak 2-4 órára bérelnél kerékpárt, akár hosszabb időre.

map-element-top